Bar-B-Q

Genre

Alternative Rock Rock&Roll

Muziek Decennium

70's 80's 90's

Provincies

Drenthe Flevoland Friesland Gelderland Groningen Limburg Noord-Brabant Noord-Holland Overijssel Utrecht Zeeland Zuid-Holland

Overige

Binnen Buiten Eigen spullen Meezingers Cover

omschrijving

De BAR-B-Q Band, één van de bekendste Noord-Hollandse feestbands, is weer helemaal klaar voor het nieuwe seizoen en heeft haar menu vernieuwd! Met een volledige bezetting van 5 man staat BAR-B-Q ook dit jaar weer garant voor een avond met feestelijke muzikale maaltijden, overgoten met een saus van gekkigheid wat resulteert in een vlammend optreden.

Met een nieuw en fris repertoire wat variërend van rock, pop, 70’s, 80’s, 90’s, top 40, feest en alles wat hiertussen ligt spelen wij zogezegd “het dak eraf!!”. Onder de motto’s “hossen, springen en gezelligheid” en “het is geen feest als Bar-B-Q niet is geweest” is deze band uitermate geschikt voor elke kermis, bedrijfsfeest, bruiloft of voor eenieder die trek heeft in een onvergetelijk feest. De mannen van Bar-B-Q zullen ervoor zorgen dat de muziek en de show onvergetelijk zullen zijn die de muzikale honger doet stillen.

Kortom, onder het motto walsen we door het land heen om ook voor u een geslaagde avond te maken.

Voor boekingen en/of eventuele vragen kunt u op onze contact pagina terecht. Of kom ook eens kijken bij BAR-B-Q voor een avond onbezorgd uit je dak gaan!

Lees meer

Erik Strooper

Zanger, Saxofonist

Ivan Schilder

Zanger, Pianist, Gitarist

Sydney Schonberger

Pianist, Gitarist

Steef Oostindier

Bassist

Ron Pronk

Drummer

Danny Scheren

Geluidsman

Social Media

Lees meer

Galerij