Bands: speel op de gaafste feesten bij jou in de buurt

Maak jij het liefst elke dag muziek met jouw band? Of vind je het leuker om slechts af en toe een geweldig optreden neer te zetten? Op DyfroQ verwelkomen wij graag alle bands! Of jij nu elke dag optreedt of maar een paar keer per jaar: alle bands zijn welkom op deze website. Hier wordt jij namelijk eenvoudig gevonden voor de leukste optredens! Denk aan feesten, bars, poppodia, bruiloften en nog veel meer. Wanneer je je aanmeldt, kun je gemakkelijk jouw profiel personaliseren. In de korte tekst die je hierbij invult, kun je aangeven op welk soort feest jij het allerliefste draait. Zo weet je zeker dat je de juiste zoekers aantrekt en wordt gevonden voor de gaafste feesten!

Wil jij ook weergegeven worden tussen de andere bands op DyfroQ?

Hoe jij gevonden wordt bij DyfroQ

DyfroQ is bedacht en ontwikkeld voor artiesten en zoekers. Alle artiesten en muzikanten kunnen zich eenvoudig op deze website aanmelden en verschijnen vervolgens in het overzicht met alle artiesten. Hierbij onderscheid je jezelf door aan te geven in welke provincies je optreedt en welke muziekstijlen je speelt. Daarnaast voeg je eenvoudig een beschrijving toe waarin je precies kunt aangeven voor wat voor optredens je open staat. Op deze manier vinden zoekers gemakkelijk de meest passende band om van hun feest een knalfeest te maken!

Foto met bandleden

Gelijke kansen om gevonden te worden

DyfroQ staat voor gelijkheid. Iedere band heeft bij ons dus een gelijke kans om gevonden te worden. Voor ons maakt het niets uit of jouw band pas net is begonnen of dat je al een grote naam bent in de omgeving: iedereen is precies even snel vindbaar. Alle bands worden in de lijst op willekeurige volgorde weergegeven. Wil jij ook zichtbaar zijn in de lijst met bands? Hieronder lees je meer over de pakketten waar je uit kunt kiezen bij het aanmelden!

Kies uit een van de pakketten

Wanneer je je aanmeldt bij DyfroQ, kun je een keuze maken uit twee pakketten: het Basis Pakket en het Pro Pakket. Het Basis Pakket is helemaal gratis en geeft jouw band de mogelijkheid om zichtbaar te zijn op onze website! Je zult dan te vinden zijn in de lijst met bands met je artiestennaam, contactgegevens en een tekst die je volledig zelf kunt bedenken en invullen. Daarnaast voeg je eenvoudig verschillende foto’s en je logo toe.

 

De voordelen van het Pro Pakket voor bands

Het Pro Pakket biedt nog veel meer. Voor slechts 50 euro paar jaar profiteer je van veel voordelen! Door de extra gegevens die je bij het Pro Pakket kunt toevoegen aan je profiel, leren de zoekers jou nog beter kennen. Hierdoor is de kans extra groot dat een zoeker jouw band geschikt vindt om te komen optreden! Denk bij deze extra gegevens bijvoorbeeld aan méér foto’s, een link naar je Spotify en Soundcloud en knoppen naar je social media.

Wil jij weten wat de twee pakketten precies inhouden?

Meld je aan!

Er zijn zo veel voordelen om je aan te melden bij DyfroQ. Dus waar wacht je nog op? Via de onderstaande link schrijf je je eenvoudig in en creëer je een profiel voor jouw band bij DyfroQ.