Duo's: treed samen op bij de tofste feesten bij jou in de buurt!

Als je een duo vormt, wil je natuurlijk niet alleen repeteren. Optreden, dat is waar het om gaat. Maar hoe regel je nu eenvoudig een optreden? Juist, via DyfroQ. Bij ons ben je namelijk te vinden door iedereen die op zoek is naar de perfecte artiest voor hun feest. Als duo kun je geboekt worden door allerlei soorten mensen. Denk bijvoorbeeld aan bruiloften, kroegen, festivals of feesten. Het leuke van duo’s is namelijk dat er vaak een unieke dynamiek ontstaat op het podium. Samen weten jullie de gasten sowieso op te zwepen.

Wil jij ook te vinden zijn tussen de lijst met duo’s bij jou in de buurt?

Krijg fantastische nieuwe samenwerkingen via DyfroQ

Nieuwe samenwerkingen krijgen, hoe werkt dat? Bij DyfroQ houden we rekening met zowel de artiesten als de zoekers. Vanaf het moment dat je je aanmeldt bij DyfroQ, ben je te vinden voor alle zoekers. Jij als duo verschijnt dus tussen de lijst met duo’s in jouw provincie. Om op te vallen creëer je eenvoudig je eigen profiel. Hiermee kun je je echt onderscheiden van de andere duo’s bij jou in de buurt. Voor zoekers is dit ook weer handig, omdat zij op deze manier snel een duo vinden dat past bij hun feest. Een win-winsituatie voor beide partijen!

Plaatje met twee zangers

Gelijke kansen voor elk duo

Een gelijke kans om gevonden te worden voor elk duo. Bij DyfroQ geloven wij in een willekeurige verdeling. De bekendere duo’s staan dus gewoon verdeeld over de lijst, tussen de startende duo’s in. Zo heeft iedereen een eerlijke kans om opdrachten binnen te halen.

Maak eenvoudig een profiel aan door je aan te melden bij DyfroQ. Kies hiervoor eerst een van de onderstaande pakketten.

Kies uit twee veelzijdige pakketten

Wil jij je aanmelden bij DyfroQ? Geweldig! Het enige dat je nu nog hoeft te doen, is een keuze maken uit de twee pakketten die wij aanbieden. Het eerste pakket is het Basis Pakket. Deze is 100% gratis en dus ideaal om mee te beginnen. Bij het Basis Pakket ben jij zichtbaar tussen de andere duo’s met je artiestennaam, contactgegevens en een zelf te bedenken profielomschrijving. Ook is het mogelijk om enkele foto’s en een logo toe te voegen. Wil je nog meer? Kies dan voor het Pro Pakket. Dit kost slechts 50 euro per jaar en levert je heel veel meer op. Nog meer foto’s in je galerij, een link naar Spotify en Soundcloud én knoppen naar je social media. Zo krijgen zoekers een nog beter beeld van jullie muziekstijl.

Een precies overzicht zien van de voordelen van beide pakketten?

Vindbaar zijn als duo?

Meld je direct aan en word weergegeven tussen de zoekresultaten. Bij DyfroQ profiteer je van heel veel zoekers per maand. Er is dus een grote kans dat jouw volgende boeking bij ons vandaan komt. Via de knop hieronder meld je je direct aan!