Solo artiesten: vind het optreden dat bij jou past!

Ben jij een solo artiest en wil je graag de vetste optredens geven? Bij DyfroQ word jij gevonden door alle mensen die op zoek zijn naar een solo artiest. Wij zorgen ervoor dat jij zichtbaar bent in een lijst met alle solo artiesten bij jou in de buurt. In deze lijst kun je gevonden worden voor bijvoorbeeld een feest, partij, bruiloft, kroeg, restaurant, hotel en nog veel meer. De mogelijkheden zijn eindeloos. In je profiel voeg je eenvoudig zelf een kort tekstje toe. Hierin kun je aangeven waar je naar op zoek bent, wat voor muziek je maakt en alles wat jij denkt dat een zoeker over jou wil weten. Hierdoor kom je misschien wel tot een fantastische samenwerking!

Wil jij ook benaderd worden voor jouw droomoptreden?

Waarom DyfroQ jou verder helpt!

DyfroQ is bedacht en ontwikkeld voor zoekers en artiesten. Wij brengen ze samen en zorgen voor fantastische nieuwe samenwerkingen! Artiesten en muzikanten melden zich eenvoudig aan op onze website. Vervolgens vinden zoekers gemakkelijk de artiest die ze het meeste aanspreekt. Omdat jij als solo artiest weergegeven wordt in een lijst met solo artiesten, kunnen de zoekers iedereen eenvoudig vergelijken en hun favoriet benaderen voor een optreden.

Plaatje met solo artiest

Gelijke kansen voor iedereen

Wij van DyfroQ willen iedere solo artiest een gelijke kans geven om gevonden te worden. Dit betekent dat de grote en bekende artiesten gewoon tussen de kleine en net beginnende artiesten weergegeven worden. Iedereen staat dus door elkaar. Zoekers kiezen hierdoor echt voor wie ze denken dat het beste past bij de sfeer van het feest of evenement. Wil jij ook weergegeven worden in de lijst met solo artiesten op DyfroQ? Kies dan uit een van de pakketten hieronder!

Kies uit een van de pakketten

Maak een keuze uit een van de twee pakketten die wij op dit moment aanbieden. Het eerste pakket is het Basis Pakket. Hierbij profiteer je van een gratis weergave in de lijst met alle andere solo artiesten. Op je profiel worden dan onder andere je artiestennaam en je contactgegevens weergegeven. Daarnaast kun je hierbij eenvoudig een tekstje toevoegen over jezelf en waar je naar op zoek bent. Ook heb je de mogelijkheid om foto’s en een logo toe te voegen. Bij het Pro Pakket ontvang je echter nog veel meer extra’s voor slechts 50 euro per jaar! Profiteer van het weergeven van extra informatie waardoor zoekers jou nog beter leren kennen: nog meer foto’s in je galerij, een link naar je Spotify en/of Soundcloud en knoppen naar je social media.

Wil jij alle kenmerken van de pakketten nog eens op een rijtje bekijken?

Meld je aan en ben direct vindbaar!

Wil jij ook zichtbaar zijn op DyfroQ, waar een groot aantal zoekers per maand jouw naam voorbij ziet komen? Meld je dan direct aan door op onderstaande knop te klikken, personaliseer je profiel en ben direct zichtbaar tussen alle andere artiesten!