Koren: word gevonden om op te treden bij feesten en partijen

Zingen in een koor, dat is toch het meest fantastische dat er is? Nee, er is nog iets beters: optreden met een koor. Waar wil jij het liefste optreden? Denk bijvoorbeeld aan feesten, bruiloften, partijen of festivals. Bij DyfroQ melden koren zich eenvoudig aan om tussen de lijst met koren zichtbaar te worden. Zo ben jij eenvoudig te vinden voor zoekers die nog een koor voor hun feest zoeken. Met een koor creëer je natuurlijk sowieso een goede vibe op ieder feest.

Wil jij ook zichtbaar zijn op de lijst met koren op DyfroQ?

Hoe werkt DyfroQ?

DyfroQ is bedacht en ontwikkeld voor artiesten en zoekers. Dit betekent als eerste dat artiesten zich eenvoudig aan kunnen melden. Vanaf het moment dat je aangemeld bent, ben je meteen zichtbaar in de lijst met koren. Op dat moment maken wij het meteen makkelijk voor zoekers. Zoekers kunnen namelijk in deze lijst eenvoudig de perfecte artiest voor hun feest zoeken. Aan de hand van door jou zelf toegevoegde informatie, leid je de juiste zoekers automatisch naar jouw profiel. Handig toch?

Plaatje met een koor

Gelijke kansen voor ieder koor

Bij DyfroQ geloven we in gelijkheid en vinden we dat iedere artiest gelijke kansen verdient. Daarom staan artiesten bij ons op een willekeurige volgorde door de lijst verspreid. Starters en bekendere artiesten hebben zo dus precies gelijke kansen om gevonden te worden. Natuurlijk heb je op je profiel wel de mogelijkheid om aan te geven op welke gave feesten je al gezongen hebt of om bijvoorbeeld muziek van jezelf te laten horen.

Kies een pakket dat goed bij jullie past

Bij DyfroQ bieden wij twee verschillende pakketten aan. Het eerste pakket is het Basis Pakket. Dit pakket is helemaal gratis en laat jou profiteren van een weergave in de lijst met artiesten, en in jouw geval in de lijst met koren. Je contactgegevens, foto’s en een logo zijn zichtbaar voor de zoekers, evenals een profielomschrijving die je helemaal zelf kunt bedenken. Maar er is meer mogelijk. Dit kan met het Pro Pakket. Voor slechts 50 euro per jaar profiteer je hierbij van nóg meer voordelen. Denk aan nog meer foto’s in je galerij, linkjes naar je social media en ook links naar je Soundcloud of Spotify. Wat wil je nog meer?

Wil je precies weten van welke voordelen je profiteert met beide pakketten?