Op zoek naar de perfecte artiest voor jouw feest?

Dan ben jij bij DyfroQ op de juiste plek! Hier vind jij namelijk een grote lijst met artiesten die niet kunnen wachten om op te treden op jouw feest! DyfroQ maakt het voor zoekers graag zo makkelijk mogelijk. Daarom kun je hierboven alvast selecteren naar wat voor soort artiest jij op zoek bent. Klik daarom direct op een van de categorieën met artiesten om de zoektocht te starten naar dé perfecte artiest voor jouw feest.

Een eerlijke zoektocht

DyfroQ is bedacht en ontwikkeld om alle artiesten een gelijke kans te geven om gevonden te worden. Daarom wordt in de lijst met artiesten iedereen op willekeurige volgorde naast elkaar weergegeven. Zo kies je eenvoudig voor een kleinere artiest of een grotere artiest, zonder dat je het misschien zelf doorhebt. Omdat iedere artiest een eigen tekstje heeft dat hij of zij kan invullen, kies jij zeker voor een artiest die bij jouw feest past. Door middel van Spotify linkjes en toegevoegde foto’s zie jij ook meteen of de muziek bij jou past. Zo vinden alle zoekers op een eenvoudige manier de perfecte artiest voor jouw feest.

Foto van feestende mensen bij DJ's

Neem contact op met jouw ideale artiest

Naast dat je bij DyfroQ eenvoudig de artiest vindt die jouw feest echt geweldig kan maken, zorgen wij er ook voor dat je eenvoudig contact kunt opnemen met de betreffende artiest. Zo vraag je gemakkelijk aan deze artiest of hij of zij überhaupt wel beschikbaar is op de dag dat jouw feest plaatsvindt. Ook vraag je op deze manier eenvoudig een offerte aan, zodat je kunt zien of de prijs wel is wat je er voor over hebt. Is het na het contact nog steeds de artiest waar je graag mee in zee wilt gaan? Dan zijn wij blij dat we jullie in contact hebben kunnen brengen. Is het toch niet helemaal wat je gehoopt had? In dat geval kun je gewoon een nieuwe artiest benaderen via DyfroQ. Je kunt namelijk helemaal gratis zo veel contacten leggen als je zelf wilt.