DJ's: word gevonden voor een gaaf feest bij jou in de buurt!

Draai jij als DJ het liefst op de allergaafste feesten? Dan is DyfroQ de plek waar jij moet zijn. Bij ons ben jij namelijk eenvoudig vindbaar voor alle mensen die DJ’s nodig hebben. Voor feesten, kroegen, bruiloften of andere partijen: alles is mogelijk. In de korte tekst op je profiel kan jij precies aangeven waar jij graag draait. Zo word jij gevonden door de juiste zoekers en krijg je fantastische nieuwe samenwerkingen.

Wil jij ook profiteren van een weergave op DyfroQ in de lijst met DJ’s?

Hoe DyfroQ werkt

DyfroQ is bedacht en ontwikkeld voor artiesten en voor zoekers. Hoe werkt dit precies? Artiesten en muzikanten melden zichzelf eenvoudig aan op DyfroQ en vanaf dat moment kan hun profiel gevonden worden door de zoekers. Dit is voor jou als DJ dus een voordeel omdat je in een lijst verschijnt waar de zoekers vervolgens hun favoriet uit kiezen. Voor de zoekers is DyfroQ handig om zo snel een geschikte DJ voor hun feest te kunnen vinden. Alle DJ’s staan namelijk op een plek, waardoor snel een keuze gemaakt kan worden.

Plaatje van een DJ's booth

Iedereen heeft een gelijke kans

Wij geven iedere DJ een gelijke kans om gevonden te worden. Op deze manier zijn zowel starters als grotere/bekendere DJ’s precies even snel en gemakkelijk vindbaar. Iedereen staat dus gewoon door elkaar weergegeven, op een willekeurige volgorde. Wil jij ook met jouw profiel tussen de lijst met DJ’s te vinden zijn? Lees dan hieronder meer over de verschillende pakketten.

Maak een keuze uit de pakketten

Op dit moment bieden wij twee verschillende pakketten aan waar jij een keuze uit kunt maken. Het Basis Pakket is helemaal gratis en geeft jou de mogelijkheid om weergegeven te worden tussen de lijst met DJ’s met jouw artiestennaam, contactgegevens en een omschrijving die je helemaal zelf kunt bedenken en toevoegen. Ook kan je verschillende foto’s en een logo toevoegen. Bij het Pro Pakket ontvang je echter nog veel meer! Voor slechts 50 euro per jaar profiteer je van verschillende voordelen waardoor zoekers jou nog beter leren kennen. Denk aan het weergeven van meer foto’s in je galerij, een link naar je Spotify en Soundcloud en knoppen naar je Social Media.

Benieuwd van welke voordelen je profiteert bij de verschillende pakketten?

Meld je direct aan!

Bij DyfroQ profiteer je van een groot aantal zoekers per maand die jou weten te vinden! Het enige dat je nog hoeft te doen is jezelf aan te melden via de onderstaande knop: